Το καλάθι μου

Mini Cart

Επισκευές Καλαμιών Ψαρέματος

Επισκευές - Ανακατασκευές Καλαμιών Ψαρέματος

     Η Donax είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε το αγαπημένο πληγωμένο καλάμι σας, ανεξαρτήτως εταιρείας κατασκευής, ανεξάρτητα αν είναι καλάμι βάρκας ή ακτής, ανεξάρτητα τεχνικής ψαρέματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επισκευή θα είναι εφάμιλλη της αρχικής ποιότητας κατασκευής του και θα παραλάβετε ένα καλάμι καλύτερο από την αρχική του κατάσταση.

     Περιπτώσεις επισκευών καλαμιών ψαρέματος...

     Ό,τι και να έχει πάθει το καλάμι σας έχουμε την τεχνογνωσία και την παρακαταθήκη γνήσιων ανταλλακτικών ώστε να το επισκευάσουμε.

Αναλαμβάνουμε να:

•    Αντικαταστήσουμε φθαρμένους οδηγούς με καινούριους της εταιρείας Fuji.
•    Αντικαταστήσουμε την βάση μηχανισμού.
•    Επισκευάσουμε σπασμένα στελέχη.
•    Επιδιορθώσουμε την λαβή ( θερμοσυστελλόμενο, φελλός κλπ).
Και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ή ζημιά έχει το καλάμι σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

     Ανακατασκευές - Αναβαθμίσεις καλαμιών ψαρέματος...

   Ένα από τα ποιό δυνατά σημεία της Donax είναι και οι ανακατασκευές-αναβαθμίσεις καλαμιών ψαρέματος. Πολλοί Ψαράδες εκμεταλλευόμενοι την ύπαρξη ενός παλιού αλλά κάλου καλαμιού, μας ζητάνε χρησιμοποιώντας την "ψυχή" του να το ανακατασκευάσουμε , δηλαδή να αφαιρέσουμε όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα (ή μερικά από αυτά) και να τοποθετήσουμε καινούρια, δεμένα με τα σχέδια κλωστών ή τεχνοτροπιών που επιλέγουν, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα καινούριο καλάμι το οποίο πλέον θα έχει την εμφάνιση που έχουν ονειρευτεί. Συγχρόνως θα έχει αναβαθμιστεί με καλύτερους οδηγούς, με καλύτερη βάση μηχανισμού, με καινούρια λαβή και με καινούρια σχέδια και χρώματα,  ανανεώνοντας την διάρκεια ζωής του και μετατρέποντάς το από ένα παλιό αγαπημένο και παροπλισμένο καλάμι σε ένα ολοκαίνουριο που όμοιο του δεν είχατε πότε.

     Αναβαθμίσεις - Αλαγή Εμφάνισής καλαμιών ψαρέματος...

     Υπάρχουν περιπτώσεις καλαμιών όπου οι οδηγοί, η βάση μηχανισμού κ.α. ενώ είναι σε άριστη κατάσταση, δεν είναι λειτουργικά και το ζητούμενο είναι η αναβάθμισή τους ή (και) η αλλαγή της εμφάνισής τους. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε να αποσυναρμολογήσουμε ολόκληρο το καλάμι και να αφαιρέσουμε προσεκτικά όλα τα δομικά του στοιχεία με πολύ επιμελείς διαδικασίες.  Το καλάμι ξαναχτίζεται από την αρχή χρησιμοποιώντας νέα σχέδια, χρώματα και τεχνοτροπίες, προσθέτοντας το όνομα του κατόχου, κάποιο γνωμικό που τον εκφράζει ή ότι άλλο επιθυμεί, δημιουργώντας με ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα που μας ζήτησε και πληρώντας όλες της προδιαγραφές ποιότητας χειροποίητου στησίματος της Donax. Θα έχετε πλέον στην κατοχή σας κάτι μοναδικό, ένα έργο τέχνης, που θα ξεχωρίζει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο εμπορικό κομμάτι και θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την δική σας προσωπικότητα.

 

Καλάμια που Επισκευάσαμε - Ανακατασκευάσαμε - Αναβαθμίσαμε