Το καλάθι μου

Mini Cart

Χειροποίητα Kαλάμια Donax

Η Donax σας δίνει την δυνατότητα να “στήσετε” ένα χειροποίητο καλάμι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί, στα μέτρα σας και με οποιοδήποτε συνδυασμό υλικών. Μπορείτε να επιλέξετε την βάση μηχανισμού καθώς και το σημείο του blank που θα τοποθετηθεί βάσει του σωματότυπου σας! Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τους συνδυασμούς των χρωμάτων των κλωστών με τα οποία θα δέσουμε το καλάμι σας ή θα το διακοσμήσουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων όπως chevron, diamond, square, spider, arrow κ.α. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στο καλάμι το όνομά σας ή κάποια λέξη-φράση που σας εκφράζει ή σας αντιπροσωπεύει…

Η Donax έχοντας σαν κριτήριο την ικανοποίηση των ψαράδων χρησιμοποιεί στις κατασκευές των καλαμιών  αποκλειστικά και μόνο υλικά κορυφαίων εταιρειών στο χώρο του rod building.

-

Τα blank είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες με εμπειρία πολλών ετών στον σχεδιασμό και την  κατασκευή καλαμιών ψαρέματος με την πιο σύγχρονη τεχνολογία  και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

 -

 Οι κλωστές που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο και την διακόσμηση των καλαμιών είναι των εταιρειών ProWrap, Madeira, PacBay κ.α.

 -

  Οι εποξικές ρητίνες είναι των εταιρειών RodDancer και Flexcoat  με άριστες ιδιότητες και τέλειο αποτέλεσμα.  Χαρακτηριστικά  τους είναι η  εξαιρετική αντοχή, η εξαιρετική διαύγεια, η απαράμιλλη πρόσφυση και η αξεπέραστη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

 -     

Μπορείτε να επιλέξετε το είδος των οδηγών μέσα από τη μεγάλη γκάμα της κορυφαίας εταιρείας Fuji καθώς και άλλων μεγάλων εταιρειών όπως της PacBay, της ALPS, της American Tackle κ.α.