Το καλάθι μου

Mini Cart

Σχετικά με εμάς

Η Donax είναι η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει μοναδικά χειροποίητα καλάμια ψαρέματος στην Ελλάδα, με κορυφαία υλικά και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές. Τα χειροποίητα καλάμια μας έχουν αναδειχτεί η Νο1 επιλογή όσων έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εξοπλισμό τους, όπως επίσης και όσων θέλουν να διαθέτουν έναν πραγματικά μοναδικό σύντροφο στο ψάρεμά τους, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν στα δύσκολα.

Mε κινητήριο μοχλό την αγάπη μας για το ψάρεμα, εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε πραγματοποιήσει αναλύσεις και δοκιμές πάνω στην αντοχή, τη μηχανική συμπεριφορά και τη χημική δομή όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή καλαμιών, όπως των ανθρακονημάτων (Carbon), των κεραμικών (Ceramic), των εποξικών (Epoxy) κ.ά. Το απόσταγμα και τα συμπεράσματα των μελετών αυτών είναι η τεκμηρίωση και η εγγύηση της ανώτερης ποιότητας των καλαμιών Donax μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Στην Donax αγαπάμε το ψάρεμα όσο και εσείς και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ο κάθε ψαράς έχει τις δικές του ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εξοπλισμό του, γι' αυτό και κατασκευάζουμε καλάμια μόνο κατά παραγγελία, με μοναδικά σχέδια και προδιαγραφές, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί, προσφέροντας ανεξάντλητα το μεράκι μας σ' αυτό που αγαπάμε. Το αποτέλεσμα είναι να παραλαμβάνετε ένα πραγματικά άρτιο ψαρευτικό καλάμι, ένα μοναδικό κομμάτι με δύο υπογραφές, τη δική σας και τη δική μας.

Όραμά μας είναι τα ελληνικά καλάμια Donax, που μαζί με τους Έλληνες ψαράδες σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε, μια μέρα να ψαρεύουν σε όλες τις θάλασσες της Ευρώπης.